Redefinició del clítoris

El clítoris, és l'òrgan que apareix en la unió dels llavis menors, té moltes terminacions nervioses el que el converteix en l'òrgan de major sensibilitat de la dona de tota l'àrea de la vagina, el principal paper és el de produir plaer com a resposta a la seva estimulació directa o indirecta.
El clítoris està recobert per pell o caputxó que en ocasions pot aïllar bastant la seva exposició durant les relacions sexuals i limitar per tant la intensitat del plaer o orgasme, això sol ocórrer en pacients amb determinades patologies dermatológicas de la vulva com el Liquen Escleroatrófico..

 

  • El clítoris i el caputxó poden ser corregits en una mateixa operació, que consisteix a restablir la seva grandària normal retirant l'excés de pell redundant al voltant del clítoris i reduint la pell del caputxó amb l&aacu. La intervenció sol realitzar-se sota anestèsia locoregional en quiròfan, i la sensibilitat d'aquest òrgan queda preservada completament. 
  • En ocasions, i a causa de l'edat, el clítoris pot aparèixer despenjat i sobresortint dels llavis majors, això es pot corregir mitjançant una clitorpexia, operació per recol·locar i elevar-lo a la seva posició normal.