Tensat vaginal Làser

Després dels embarassos, les dones van perdent la forma natural de la vagina a causa de l'estirament excessiu del canal vaginal durant el part, la qual cosa es reflecteix en la seva vida íntima.

 

També es produeix la pèrdua de la concentració de col·lagen i elastina de la pell, així com la disminució dels nivells hormonals d'estrògens i això contribueix a l'augment del diàmetre i pèrdua de tensió vaginal.
 
El làser ha canviat la forma i el maneig quirúrgic d'aquesta patologia en benefici de la dona.
 
El tensat vaginal és un procediment mèdic no quirúrgic, no invasiu, que utilitza l'efecte tèrmic de la llum làser per contraure les fibres col·lagen de l'epiteli (mucosa vaginal), i així crear una disminució en el diàmetre, produint un efecte tensor que s'anomena Rejoveniment Vaginal Làser Sense Cirurgia.
 
És un procediment senzill, totalment ambulatori, que no talla teixit, no produeix molèsties durant o després del tractament i no requereix recuperació.
 
Es pot aplicar en qualsevol dona amb vida sexual activa i pot millorar la sensibilitat i plaer sexual, a més de disminuir el risc de patir d'incontinència urinària.
 
Beneficis del tensat vaginal làser:
  • Redueix el diàmetre de la vagina.
  • Reconstitueix el ph vaginal.
  • Recupera el to i la lubricació de la vagina.
  • Retorna el control de la força a la vagina.
  • Millora el suport de la uretra per evitar pèrdues d'orina.
Després del procediment es recomana no tenir relacions sexuals en les següents 48 hores.